Paahdetut kukkakaalipihvit ja yrttimajoneesi
Paahdetut kukkakaalipihvit ja yrttimajoneesi

Paahdetut kukkakaalipihvit ja yrttimajoneesi

Paahdetut kukkakaalipihvit sopivat erinomaisesti sellaisenaan naposteltavaksi. Valmista kukkakaalipihvien kanssa nautittavaksi yrttinen majoneesi Felix Kruunumajoneesista, valkosipulista ja yrteistä. Sitten vain nautitaan!
No ratings yet
Ruokalaji Kasvisruoat, Lämpimät ruoat, Naposteltavat, Street kitchen

Ainesosat
  

  • 1 iso kukkakaali
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 dl silputtua persiljaa tai muita haluamiasi yrttejä
  • 1 limen mehu + kuori
  • 2 dl Felix Kruunumajoneesia

Ohjeet
 

  • Paahda kukkakaali grillissä tai parilapannulla.
  • Valmista majoneesi maustamalla Felix Kruunumajoneesia.
  • Raasta majoneesin joukkoon limen kuori ja purista mehu. Hienonna yrtit ja valkosipuli ja sekoita joukkoon.
  • Raasta majoneesin joukkoon limen kuori ja purista mehu. Hienonna yrtit ja valkosipuli ja sekoita joukkoon.