Parsakaali-pekonisalaatti
Parsakaali-pekonisalaatti

Parsakaali-pekonisalaatti

Parsakaali-pekonisalaatti sopii uppomunan lisäksi erinomaisesti esimerkiksi grillikauden avajaisiin grillattujen kasvisten tai bataattipihvien kaveriksi. Jos sen sijaan grillaat lihaa, voit tehdä salaatista kevyemmän version jättämällä pekonin pois.
No ratings yet
Kokkausaika 30 minutes
Ruokalaji Salaatit
Annosmäärä 4

Ainesosat
  

  • 1 iso parsakaali
  • ½ pussia cashew-pähkinöitä
  • 1 pkt pekonia
  • 1 rkl sitruunamehua
  • herneenversoja
  • Felix Kurkkumajoneesia
  • mustapippuria

Ohjeet
 

  • Laita pekoni uunipellille ja paista 175 °C niin, että ne ovat sopivan rapsakoita. Nosta uunista tulleet pekonit talouspaperin päälle.
  • Nypi parsakaalista nuput pieniksi paloiksi. Paahda pähkinät pannulla. Varo polttamasta niistä!
  • Laita pähkinät, murusteltu pekoni ja parsakaalin nuput salaattivatiin. Nypi joukkoon maun mukaan herneenversoja ja purista päälle tuoreen sitruunan mehua. Rouhi salaatin joukkoon myllystä mustapippuria ja lisää Felix Kurkkumajoneesia. Sekoittele ainekset keskenään ja laita salaatti jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi.