Perinteiset lämpimät leivät
Perinteiset lämpimät leivät

Perinteiset lämpimät leivät

Ilta- tai välipalaksi perinteisiä lämppäreitä, eli lämpimiä voileipiä - nam! Tällä reseptillä valmistat lämpöisen herkkupalan kädenkäänteessä, kokeile reseptiä!
No ratings yet
Valmisteluaika 5 minutes
Kokkausaika 15 minutes
Ruokalaji Lämpimät ruoat, Naposteltavat
Annosmäärä 4

Ainesosat
  

  • 8 siivua leipää
  • 4 tl voita tai margariinia
  • 4 rkl Felix ketsuppia
  • 4 rkl sinappia
  • 4 ananasrengasta
  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • 8 siivua kinkkua
  • villirucolaa koristeluun

Kuorrutus:

  • 1 kananmuna
  • 150 g mozzarellajuustoraastetta
  • 1/2 tl mustapippuria myllystä

Ohjeet
 

  • Siirrä leipäviipaleet uunipellille leivinpaperin päälle ja voitele ne voilla tai margariinilla. Sivele pintaan myös ketsuppia ja sinappia.
  • Halkaise ananasrenkaat ja kirsikkatomaatit.
  •  Lisää leiville kinkkuviipaleet, ananasrenkaat ja kirsikkatomaatit.
  • Vatkaa munan rakenne rikki ja lisää joukkoon juustoraaste. Lusikoi kuorrute leiville. Paista leipiä 250-asteisessa uunissa noin 10–15 minuuttia, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin.