Perinteiset Lindströmin pihvit paistetulla sipulilla
Perinteiset Lindströmin pihvit paistetulla sipulilla

Perinteiset Lindströmin pihvit paistetulla sipulilla

Tällä reseptillä valmistuu perinteiset Lindströmin pihvit paistetulla sipulilla. Lindströmin pihvien pihvihän on tietenkin punajuuri! Yhdessä naudan jauhelihan kanssa valmistuu mehevät pihvit, jotka sopivat erinomaisesti yhteen paistetun sipulin kanssa.
No ratings yet
Valmisteluaika 20 minutes
Kokkausaika 25 minutes
Ruokalaji Lämpimät ruoat
Annosmäärä 4

Ainesosat
  

  • 400 g naudan jauhelihaa (10%)
  • 1 dl korppujauhoja
  • 1 1/2 dl vettä
  • 1 sipuli
  • 200 g Felix kokonainen punajuuri
  • 1 rkl kapriksia
  • 1-2 tl öljyä
  • 2 kananmunaa
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippuria myllystä
  • 2 rkl öljyä tai voita paistamiseen

Lisäksi:

Ohjeet
 

  • Anna korppujauhojen turvota vedessä viisi minuuttia. Hienonna sipuli ja raasta punajuuret. Hienonna myös kaprikset.
  • Kuullota sipulikuutiot öljyssä pehmeiksi ja jäähdytä.
  • Lisää korppujauhojen joukkoon sipuli, punajuuri, jauheliha, kaprikset, munat, suola ja mustapippuri. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Muotoile taikinasta 12 pihviä.
  • Paista pihvit pannulla öljyssä tai voissa keskilämmöllä kauniin ruskeiksi molemmilta puolilta noin 5 minuutin ajan. Tarkista kypsyys! Voit paistaa pihvit myös uunissa 200-asteessa 15–20 minuuttia.
  • Kuori ja viipaloi sipulit. Kuullota sipulit pannulla voissa, kunnes ne ovat pehmenneet. Hienonna persilja ja lisää paistettujen sipuleiden joukkoon.
  • Valmista perunamuusi pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa pihvien kanssa.
Tykkäsitkö?Kokeile myös muita Felixin herkullisia reseptejä!