Skagendippi
Tämä dippi on hitti! Herkullinen Skagendippi on helppo tehdä ja se sopii monen juhlan tai illanistujaisten tähdeksii. Testaa rouskuvan maistuvaa yhdistelmää Taffel Sipsien kanssa. Perinteisempi yhdistelmä on nauttia ruisleivän tai uuniperunan kanssa.
Ainesosat
- 1 prk Felix Kruunumajoneesia
- 1 ranskankerma
- 2 reilua teelusikallista Felix Piparjuuritahnaa
- 1 punasipuli
- nippu ruohosipulia
- paketillinen katkarapuja
- 100 g mätiä
Ohjeet
- Sekoita Felix Kruunumajoneesi, ranskankerma ja pari reilua teelusikallista Felix Piparjuuritahnaa.
- Lisää seuraavaksi sekaan pieneksi pilkotut katkaravut, punasipulia, ruohosipulia ja mätiä. Jos haluat koristella dipin, niin jätä osa katkaravuista, punasipulista, ruohosipulista ja mädistä odottamaan syrjään.
- Sekoita kaikki ainesosat keskenään ja koristele halutessasi dippi vielä kokonaisilla katkaravuilla, punasipulilla, ruohosipulilla ja mädillä.
- Nauti! Tarjoiluehdotus: sipsipussi auki ja porukalla dippailemaan!
Tykkäsitkö?Katso täältä lisää herkullisia reseptejä!