Tropiikin burger
Tropiikin burger

Tropiikin burgeri

Ananas tuo trooppista raikkautta tämän eksoottisen hampurilaisen väliin. Lisämakua herkkuburgeriin saat tietenkin Felix-majoneesista ja -ketsupista. Voit myös tuunata reseptiä oman makusi mukaan. Kokeile reseptiä alta!
No ratings yet
Kokkausaika 1 hour
Ruokalaji Lämpimät ruoat, Street kitchen
Annosmäärä 4

Ainesosat
  

  • 600 g jauhelihaa
  • 1 kananmuna
  • 1 tl suolaa
  • 1 ml rouhittua pippuria
  • 1 pkt pekonia (140 - 170 g)
  • 4 tuoretta ananasviipaletta
  • 4 viipaletta cheddarjuustoa
  • 8 rapeaa salaatinlehteä
  • 1 punasipuli
  • 4 täysjyväsämpylää
  • Felix Aiolimajoneesia
  • Felix Ketsuppia

Ohjeet
 

  • Sekoita jauheliha, kananmuna ja mausteet. Muotoile neljä pihviä joko käsin tai muottiin. Anna pihvien olla huoneenlämmössä 30 minuuttia ennen paistoa.
  • Valmistele muut ainekset. Grillaa tai paista pekoni- ja ananasviipaleet. Valuta pekoniviipaleista rasva talousperiin. Grillaa tai paista pihvit. Grillaa tai paahda sämpylät.
  • Kokoa burgerit. Pursota Felix Aiolimajoneesia ja Felix ketchuppia pohjan päälle ja lisää muut ainekset. Annostele kastikkeita lisää ja pane kansi päälle. Tarjoile heti.