Voileipäkakku
Voileipäkakku

Voileipäkakku kääretorttuna

Perinteistä voileipäkakkua pidetään usein työläänä, mutta tämä versio valmistuu nopeasti ja on näyttävän näköinen. Makunsa kääretortturulla saa Felixin paprikamajoneesista ja salamista. Kokeile reseptiä ja yllätä vieraasi tällä maukkaalla uudenlaisella versiolla voilepäkakusta!
No ratings yet
Kokkausaika 2 hours
Ruokalaji Leivonnaiset
Annosmäärä 8

Ainesosat
  

  • 16 kpl paahtoleipää
  • 1 dl kasvis- tai lihalientä

TÄYTE

KORISTEEKSI

Ohjeet
 

  • Leikkaa paahtoleivistä reunat ja asettele leipäviipaleet leivinpaperin päälle hieman päällekkäin. Kostuta kasvis- tai lihaliemellä. Painele voileipien reunat tiukasti yhteen. Levitä päälle toinen leivinpaperi ja kaulitse pohjaa hieman tiiviimmäksi.
  • Valmista täyte hienontamalla paprika, punasipuli ja salami pieniksi kuutioiksi. Lisää joukkoon paprikamajoneesi. Levitä täyte leipäviipaleiden päälle ja rullaa tiukaksi rullaksi leivinpaperin avulla. Nosta jääkaappiin tekeytymään noin tunniksi.
  • Levitä tekeytyneen voileipäkakkukääretortun pinnalle kurkkumajoneesia. Koristele lopuksi pienilehtisellä basilikalla ja syötävillä orvokeilla.