Yrtti-fetabroileriannos
Yrtti-fetabroileriannos

Yrtti-fetabroileri

Yrtti-fetabroileri on ihanan mausteinen, mutta samalla raikas annos, joka maistuu niin lounaalla kuin päivälliselläkin. Feta tuo broilerille mukavaa mehevyyttä ja Felix Kreikkalainen salaatinkastike viimeistelee annoksen. Kokeile helppoa reseptiä alta!
No ratings yet
Kokkausaika 35 minutes
Ruokalaji Lämpimät ruoat
Annosmäärä 4

Ainesosat
  

  • 400 g broilerin ohutfileitä (8 kpl)
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl jauhettua kanelia
  • ½ tl rouhittua musta- tai valkopippuria
  • ½ dl Felix Kreikkalainen salaattikastiketta
  • 1 ruukku minttua
  • 1 ruukku oreganoa
  • 100 g fetaa
  • 2 rkl oliiviöljyä

TARJOILUUN

PASTA

  • 2 pkt Pastella Fettuccine -tuorepastaa
  • vettä
  • suolaa

LISÄKSI

  • cocktailtikkuja fileepihvien suljentaan

Ohjeet
 

  • Laita broilerifileet astiaan, mausta ja lisää päälle salaattikastike. Silppua puolet yrteistä pihvien päälle. Peitä ja anna maustua 30 - 60 minuuttia.
  • Siirrä puolet broilerifileistä työlaudalle. Murenna fetajuusto fileille, silppua loput yrtit päälle ja laita loput fileistä täytteen päälle. Kiinnitä pihvit cocktailtikuilla. Kuumenna öljy paistinpannussa ja ruskista lihaan kaunis pinta miedolla tai keskilämmöllä.
  • Siirrä pihvit uunivuokaan ja peitä foliolla. Kypsennä uunissa 200 °C noin 10 - 15 minuuttia, kunnes broileri on kypsää. Anna makujen tasaantua noin 10 minuuttia ennen tarjoamista. Poista cocktailtikut. Syömisen helpottamiseksi voit leikata pihvit vinoiksi viipaleiksi.
  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile broileripihvit tuorepastan, salaattikastikkeen, oliivien ja ruohosipulin kanssa.