Vastuullisemmat vihannessäilykkeet

Vastuulliset pakkaukset

Kaikki Felix-vihannessäilykkeiden lasipurkit on valmistettu käyttäen 70 % kierrätyslasia. Lisäksi lasipurkit ovat uudelleen kierrätettäviä, eli voit lajitella ne lasinkeräykseen. Ja lasipurkeillehan voi keksiä vaikka minkälaisia uusia käyttötarkoituksia! Ne kelpaavat vaikka kukkamaljakoiksi tai kynttilälyhdyiksi, säilytysrasiaksi pikkutavaroille tai oman maan herkkujen säilöntään – vain mielikuvitus on rajana.

Lisäksi purkkien kannet on helppoa ja turvallista avata easy open -tekniikan ansiosta. Kaikki vihannessäilykkeiden kannet ovat myös BPA-vapaita, eli ne eivät sisällä lainkaan Bisfenoli A:ta, joka saattaa olla terveydelle haitallista.

Olemme kiinnittäneet huomiota vihannessäilykkeidemme pakkauskokoon, jotta voisimme osaltamme vaikuttaa ruokahävikin vähentymiseen. Monesta vihannessäilykkeestämme onkin saatavilla eri pakkauskokoja, jotta jokainen kotitalous löytää itselleen sopivan vaihtoehdon.

Sydänmerkityt vihannessäilykkeet

Näille Felix-tuotteille on jo myönnetty Sydänmerkki, eli ne sisältävät hyviä rasvoja ja suolamäärä on tuotteessa alhainen. Voit lukea lisää Sydänmerkistä täältä.