Kasvisragu

40 min. 4:lle

Kasvisragu

Ainekset

  • porkkanaa
  • lanttu
  • palsternakka
  • 1/2  selleriä
  • sipuli
  •   oliiviöljyä
  • 6 - 8 dl kasvislientä
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl rouhittua pippurisekoitusta
  • 1/2 prk (200 g) Felix Lohkopunajuuria
  • Felix Maustekurkkua
  • 1/2 ruukkua basilikaa
  • TARJOILUUN
  • 50 g parmesaania tai kasvirasvajuustoa

Valmistusohje

  1. Kuori ja pilko kasvikset. Kuullota palat öljyssä paistokasarissa. Lisää liemi ja mausteet. Hauduta noin 20 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.
  2. Lisää valutetut punajuurilohkot ja kuutioidut kurkut, kuumenna.
  3. Koristele basilikanlehdillä ja tarjoile juuston kera. Riisi, pasta tai maalaisleipä maistuvat padan kanssa.