Punajuuribriossit

1 h, 15 min. 12:lle

Punajuuribriossit

Ainekset

Valmistusohje

  1. Lämmitä maito 40 asteeseen. Lisää hiiva, suola ja puolet jauhoista. Lisää kuutioitu, hetken huoneenlämmössä pehmennyt voi ja loput jauhot. Vaivaa taikinaa 2 - 3 minuuttia.
  2. Lisää punajuuriraaste ja yrttisilppu huolettomasti sekoittaen taikinaan. Kumoa taikina leikkuulaudalle ja taputtele 20 x 30 cm:n kokoon. Kääntele levy rullalle ja paloittele 12:sta osaan.
  3. Siirrä palat kierrepuoli ylöspäin muffinipellin vuokiin tai paperisiin muffinivuokiin. Peitä ja kohota. Paista 220 C noin 20 - 25 minuuttia.
  4. Tarjoa lämpimänä sellaisenaan tai tuorejuuston kera.