Rieskakebab

8:lle

Rieskakebab

Ainekset

  • 500 g lampaan- tai naudan jauhelihaa
  • 1 - 2  valkosipulinkynttä
  • 1 tl juustokuminaa
  • 3/4 tl suolaa
  • 1/2 tl rouhittua pippuria
  • 3 rkl persiljaa silputtuna
  • kananmuna
  • TARJOILUUN
  • punasipuli
  • tomaattia
  • 1 ruukku vihreää salaattia
  • pientä pyöreää rieskaa tai palarieskaa
  •   Felix HellFire -ketchuppia
  •   Felix Kruunumajoneesia

Valmistusohje

  1. Laita varrastikut kylmään veteen likoamaan.
  2. Sekoita jauheliha, mausteet, persiljasilppu ja kanamuna. Anna taikina maustua 30 minuuttia huoneenlämmössä.
  3. Kuori ja viipaloi punasipuli, viipaloi tai lohko tomaatit. Huuhtele ja linkoa salaatinlehdet.
  4. Jaa jauhelihaseos kahdeksaan osaan ja pyöritä palat tikkuihin kananmunan muotoisiksi pulliksi. Grillaa tai paista.
  5. Kuumenna rieskat grillissä. Annostele täyteainekset rieskojen päälle ja tarjoa Felix Hellfire -ketchupin ja Felix Kruunumajoneesin kera.