Tulinen kalapuikko-nachopelti
Tulinen kalapuikko-nachopelti

Tulinen kalapuikko-nachopelti

Tässä todellinen trendiherkku esimerkiksi perinteisten silakkapihvien tilalle! Kalapuikot ja nachot saavat potkua chilistä ja Felix Hellfire-ketsupista. Kokeile reseptiä!
4.25 from 4 votes
Valmisteluaika 45 minutes
Ruokalaji Lämpimät ruoat
Annosmäärä 4

Ainesosat
  

  • 185 g nachoja
  • 1 pkt kalapuikkoja (250g)
  • 1 punainen paprika
  • 150 g kirsikkatomaatteja
  • 1 chili (mieto)
  • 150 g cheddarjuustoa
  • 2-3 kevätsipulin vartta
  • 1 ruukku korianteria
  • 1 dl Felix Lime-Aioli majoneesia
  • 4 rkl Felix Hellfire Ketsuppia
  • 1 lime

Ohjeet
 

  • Laita kalapuikot uunipellille leivinpaperin päälle. Paista kalapuikkoja 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
  • Valmistele sillä välin kasvikset. Poista paprikasta siemenet ja hienonna se pieniksi kuutioiksi. Hienonna myös chili ja viipaloi tomaatit. Raasta juusto.
  • Nosta kypsät kalapuikot pois pelliltä lautaselle odottamaan. Kaada nachot uunipellille. Levitä päälle hienonnetut kasvikset ja juustoraaste. Nosta kalapuikot takaisin pellille nachojen päälle. Paista peltiä 225-asteisessa uunissa vielä noin 15 minuuttia.
  • Hienonna sillä välin kevätsipuli ja korianteri.
  • Lisää hienonnettu kevätsipuli ja korianteri lopuksi valmiin nachopellin päälle. Tarjoile majoneesia ja ketsuppia kalapuikko-nachopellin kanssa. Voit puristaa päälle myös lisää limemehua!