Kesän Makuhyrrä 2022 pyörii…

Nyt se on käynnissä! Kesän Makuhyrrä 2022 -peli, jossa napsahtaa onnekkaille voittoja joka päivä – kampanja-aikana 25.4.-3.7. Eikä mitä tahansa voittoja, vaan rajoitettu erä upeita Felix Onnekas -designattuja palkintoja – jotka sopivat ylle, käteen ja kesäpöytään kuin Felix-majoneesit herkuttelijan suuhun. Jaossa myös Felix-kastikesettejä.

Pyöräytä voitto kotiin. Go!            

Felix-herkkuja ruokapöytään

Nyt inspiroidutaan ruuasta ja Felix-majoneeseista – helposti, hauskasti ja herkuttelijat hurmaten. Löydä majoneesisia makuja arkipöytään, juhlapöytään, treffipöytään, eväspöytään, bilepöytään, brunssipöytään ja… just sinne sinun ja perheesi pöytään.

Dippaile, miksaile ja nauti.

Sinustako Onnekas voittaja?

Ensiesittelyssä uniikki, Felix-designattu kuosi: ”Onnekas”, josta valmistimme rajoitetun erän laadukkaita tuotteita kesäkokkeja ja -kattauksia ilahduttamaan. Pelaa kesän Makuhyrrää ja voita omaksi Felix Onnekas -essu, -keittiöpyyhe, -kangaskassi, -salaattisetti sekä herkullisia Felix-kastikkeita.

Vinkki: Luo oma makuhyrräsi.

Lado pyöreään muotoon, esimerkiksi tarjottimelle, haluamiasi herkkuja fiiliksen ja seuran mukaan. Pyöräytä tuliseen nälkään Mexican hyrrä, kevyeen naposteluun Kasvishyrrä, illanistujaisiin Dippihyrrä, Hodarihyrrä tai Sushihyrrä ja joka väliin tarjolle herkullisia Felix-kastikkeita. Pursota ja nauti.

Uusi pirteän raikas ja valkosipulisen täyteläinen vegaaninen Lime-aiolimajoneesi tuo inspiraatiota maustamiseen. Pursota uutuutta esimerkiksi kala- ja äyriäisruokiin. Kannattaa kokeilla!

Uusi vegaaninen Savuchili-majoneesi antaa esimerkiksi grilliherkuille juuri sitä sopivan chilistä potkua. Nosta pöytään myös tuttu Chili-aiolimajoneesi ja testaile molempia. Tosi chil(l)iä – vai mitä?

Bataattiranet lohella

Nyt ei tehdäkään perusraneja, vaan helppoa uuniruokaa bataattiranuista ja lohesta. Ja aiolimajoaaah! reilusti päälle. Ai, että on hyvää, maista vaikka…

Paahdettu herkkupatonki

Loihdi peruspatongista hetkessä herkkupatonki. Täytä lempivihanneksillasi ja mausta ah´ niin chilisellä Felix-majoneesilla. Haukkaa.

Felix paahdettu vegepatonki

Hedelmäinen halloumsalaatti

Nyt on tarjolla hedelmäisen raikas ja halloumin maukas salaatti-idea, jonka viimeistelee pursotus Felix Aioli-, Chili-aioli- tai Lime-aiolimajoneesia. Herkkusuille.

Felix paahdettu vegepatonki

Kokeile herkullisia Street Kitchen -reseptejä

Majoneesista on moneksi

Felix-majoneeseilla luot herkkuja helposti pöytään kuin pöytään. Aamiaisesta välipaloihin, lounaista illallisiin. Hävikkiherkuista juhlapaloihin. Reseptilleen kokkaillen tai nopeasti tuunaten. Avaa korkki ja pursota.

Majoneesista on moneksi

Felix-majoneeseilla luot herkkuja helposti pöytään kuin pöytään. Aamiaisesta välipaloihin, lounaista illallisiin. Hävikkiherkuista juhlapaloihin. Reseptilleen kokkaillen tai nopeasti tuunaten. Avaa korkki ja pursota.

Mausta majoneesilla!

Maistelemalla paras!

Maustele itsesi mukaan aiolimajoneesisiin voittajafiiliksiin.

Valitse hyvää.

Nauti hyvällä mielellä Felix-majoneeseista. Merkkinä sydän. Tutustu tuotteisiin!

Mausta suupielet hymyyn

Ruuan esillepano ja maustaminen saa olla hauskaa. Bongaa tästä hersyvän herkullisia ideoita päivääsi piristämään. Kutsu läheiset koolle, kokatkaa yhdessä, pursotelkaa majoneesia, miksailkaa, kuvioikaa ja nauttikaa hetkestä – suupielet hymyssä.