Joulu on aikaa, jolloin herkulliset jouluruuat nousevat pääosaan juhlapöydässä. Mutta kuka sanoi, että pitäisi pysytellä vain perinteissä jouluruuissa? Tälle sivulle on valikoitu jouluruokareseptejä modernilla otteella, jotka yhdistävät parhaat palat vanhasta ja uudesta, aivan kuten Felix on tehnyt jo 60 vuoden ajan. Näillä resepteillä luodaan joulupöytä, joka puhuttelee jokaista sukupolvea ja tarjoaa tuoreen näkökulman rakastettuihin klassikoihin. Mitäpä siis, jos kokeilisit tänä jouluna jotain uutta?
Joulukalat uudella twistillä
Tänä jouluna kalapöytä voi yllättää uusilla makuelämyksillä! Perinteiset joulukalat ottavat askeleen kohti nykyaikaa, kun kokeilet perinteisten reseptien sijaan punajuuri-graavilohta tai inkiväärigraavattua siikaa halstrattuna.
Punajuuri-graavilohi
Punajuuri sopii mainiosti graavilohen kaveriksi ja antaa myös kauniin värin lohelle. Punajuuri-graavilohi tarjoillaan majoneesikastikkeen kanssa ja se sopii loistavasti osaksi joulun ruokalistaa.
Graavattu lohi kuuluu monen joulupöytään, mutta mitä jos testaisit tänä vuonna lohen sijasta siikaa? Siika antaa kivaa vaihtelua niin makujen kuin näön puolesta joulupöytään ja inkivääri ja sinappi tuovat jouluista makua tähän reseptiin. Yllätä vieraasi tänä jouluna jollain uudella!
Joulupöydän suolaiset pikkupurtavat ja moderni jälkiruoka
Modernit suolaiset pikkupurtavat ja jälkiruuat tarjoavat tuulahduksen uutta jouluperinteiden rinnalle. Testaa tänä vuonna perinteisten jouluherkkujen rinnalla suolaisia joulutorttuja ja nauti jälkiruokana suklaamajoneesikakkua.
Suolaiset joulutortut
Kuka sanoi, että joulutortut pitää olla makeita? Yllätä vieraasi suolaisilla joulutortuilla, jotka tuovat joulupöytään uudenlaista makua.
Kyllä, luit oikein! Majoneesi tuo kakkuun mehevyyttä, ja yhdistettynä herkulliseen suklaaseen syntyy jälkiruoka, joka sulaa suussa. Tämä kakku on todellinen joulupöydän keskustelunaihe ja maistuvampi kuin osaat kuvitella!