Felix Hot Dog

Valmistusaika
15 min

Annokset
4

Ainekset

  • 4 hotdogsämpylää
  • 4 krakovanmakkaraa
  • 2-3 rkl kuivattua sipulia
  • 50 g pinaattia tai salaattia
  • Felix Street Kitchen hotdogkastiketta
  • wasabikurkkuja

WASABIKURKUT

  • 100 g kurkkua
  • 1.5 dl vettä
  • 1 dl sokeria
  • 0.5 dl väkiviina- tai riisiviinietikkaa
  • 1 rkl wasabitahnaa

Valmistusohjeet

Leikkaa makkaroihin viillot ja paista tai grillaa ne kuumiksi. Lämmitä myös hotdogsämpylät ja täytä ne pinaatilla, kuivatulla sipulilla sekä wasabikurkuilla. Nosta päälle kuuma makkara ja viimeistele Felix Street Kitchen hotdogkastikkeella.

WASABIKURKUT Mittaa vesi, sokeri sekä etikka kattilaan ja keitä lientä 5 - 10 minuutin ajan miedolla lämmöllä. Lisää lopuksi wasabitahna joukkoon ja nosta kattila pois liedeltä. Leikkaa kurkku ohuen ohuiksi viipaleiksi ja lisää ne liemeen. Anna marinoitua muutaman tunnin ajan kylmässä ja tarjoile hot dogien kanssa.