Linssi-juuressalaatti

Lämpimät ja täyteläiset salaatit sopivat erityisesti viileisiin ja pimeisiin iltoihin, mutta miksipäs ei muutenkin nautittavaksi! Linssit tuovat tähän salaattiin ruokaisuutta ja paahdetut juurekset taas erinomaista makua – koko aterian kruunaa raikas Jogurtti-ruohosipuli salaatinkastike. Kokeile alta helppoa ja terveellistä reseptiä helpottamaan arki-iltojasi 👇

Ainekset

Valmistusohjeet

Lohko punajuuret neljään osaan ja kuori ja pilko porkkanat isoiksi lohkoiksi. Siirrä lohkot suureen kulhoon.

Sekoita toisessa kulhossa timjami, hunaja, punajuuriliemi, suola ja pippuri, kaada öljyseos juuresten joukkoon ja sekoita huolellisesti.

Paahda juureksia 200 asteisessa uunissa n. 40 minuuttia.

Aloita salaattipohjan valmistus huuhtelemalla linssit. Sekoita tarjoiluvadilla salaattiseos ja linssit keskenään. Lado päälle juurekset, murenna feta ja kruunaa salaatti Felix Kevyt Jogurtti-ruohosipuli salaatinkastikkeella.