
Makkarat omena-currychutneyn kera
Nämä mausteiset makkarat tuovat varmasti jotain uutta ja erilaista kotikeittiöösi! Omena-chutney tuo annokseen raikasta hapokkuutta makkaroiden ja perunalohkojen rinnalle.
No ratings yet
Ruokalaji Naposteltavat, Street kitchen
Annosmäärä 4
Ainesosat
- 4 kpl isoja perunoita
- 1.5 rkl oliiviöljyä
- merisuolaa ja pippuria
- 6-8 kpl raakamakkaraa tai muuta valitsemaasi makkaraa
OMENA-CURRYCHUTNEY
- 1 kpl sipuli
- 1 rkl öljyä
- ½ rkl paprikamaustetta
- 1 tlk tomaattimurskaa
- 1.5 dl Felix Street Kitchen currykastike 380g
- 1-2 rkl omenasiiderietikkaa
- 1 rkl juoksevaa hunajaa
- 1 omena
- mausteeksi currya
Ohjeet
- Lämmitä uuni 225 asteeseen. Pilko perunat lohkoiksi, laita lohkot kulhoon ja lisää joukkoon oliiviöljy ja merisuolaa.
- Ruskista perunalohkot ensin paistinpannulla ja sen jälkeen kypsennä lohkoja uunissa 30-35 minuuttia. Käännä perunalohkoja välillä.
- Valmista seuraavaksi omena-currychutney:Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia öljyssä paprikamausteen kera.Valuta tomaattimurska, lisää pannulle ja anna hautua noin 10 minuuttia.Anna seoksen hieman jäähtyä ja lisää joukkoon Felix Chick'n wings -kastiketta, omenasiiderietikkaa ja hunajaa.
- Huuhtele ja kuutioi omena. Kääntele omenakuutiot chutneyn sekaan ja mausta curryllä, suolalla ja pippurilla.
- Paista makkarat pannulla ja tarjoa perunalohkojen ja omena-currychutneyn kera.
Vinkki!
Omena-currychutney säilyy jääkaapissa noin kolme vuorokautta.
Tykkäsitkö?Kokeile myös muita Felixin herkullisia reseptejä!