Makkarat ja omenachutney
Makkarat ja omenachutney

Makkarat omena-currychutneyn kera

Nämä mausteiset makkarat tuovat varmasti jotain uutta ja erilaista kotikeittiöösi! Omena-chutney tuo annokseen raikasta hapokkuutta makkaroiden ja perunalohkojen rinnalle.
No ratings yet
Ruokalaji Lämpimät ruoat, Naposteltavat, Street kitchen
Annosmäärä 4

Ainesosat
  

  • 4 kpl isoja perunoita
  • 1.5 rkl oliiviöljyä
  • merisuolaa ja pippuria
  • 6-8 kpl raakamakkaraa tai muuta valitsemaasi makkaraa

OMENA-CURRYCHUTNEY

Ohjeet
 

  • Lämmitä uuni 225 asteeseen. Pilko perunat lohkoiksi, laita lohkot kulhoon ja lisää joukkoon oliiviöljy ja merisuolaa.
  • Ruskista perunalohkot ensin paistinpannulla ja sen jälkeen kypsennä lohkoja uunissa 30-35 minuuttia. Käännä perunalohkoja välillä.
  • Valmista seuraavaksi omena-currychutney:
    Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia öljyssä paprikamausteen kera. Valuta tomaattimurska, lisää pannulle ja anna hautua noin 10 minuuttia. Anna seoksen hieman jäähtyä ja lisää joukkoon Felix American Dressing hampurilaiskastiketta, omenasiiderietikkaa ja hunajaa.
  • Huuhtele ja kuutioi omena. Kääntele omenakuutiot chutneyn sekaan ja mausta curryllä, suolalla ja pippurilla.
  • Paista makkarat pannulla ja tarjoa perunalohkojen ja omena-currychutneyn kera.

Vinkki!

Omena-currychutney säilyy jääkaapissa noin kolme vuorokautta.