Rapuvartaat

Näyttävät rapuvartaat maistuvat illanistujaisissa tai vaikka tupaantuliaisissa, nämä ovat erinomaista ruokaa myös mökillä! Pientä potkua rapuvartaisiin tuo tuore chili, jonka määrää säätelemällä saat juuri omaan makuusi sopivat vartaat.

Valmistusaika
30 min.

Annokset
4

Ainekset

  • 800 g kuningaskatkarapuja tai jättikatkaravunpyrstöjä
  • 1 tuore punainen chili
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 dl voisulaa tai rypsiöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 1 dl hienonnettua korianteria tai lehtipersiljaa

Dippailuun:

  • Felix-kastikkeita

Valmistusohjeet

Leikkaa chili sekä valkosipulit pieniksi paloiksi ja sekoita voisulan sekä suolan kanssa sekaisin.

Marinoi rapuvartaat sulassa maustevoissa hetken ajan ja paista tai grillaa ne mehukkaan kypsiksi.

Ripottele lopuksi vielä korianteria päälle ja tarjoile Felix-kastikkeiden kera.