Rieskakebab

Annokset
8

Ainekset

  • 500 g lampaan- tai naudan jauhelihaa
  • 1 - 2 valkosipulinkynttä
  • 1 tl juustokuminaa
  • 3/4 tl suolaa
  • 1/2 tl rouhittua pippuria
  • 3 rkl persiljaa silputtuna
  • 1 kananmuna

TARJOILUUN

  • 1 punasipuli
  • 2 tomaattia
  • 1 ruukku vihreää salaattia
  • 8 pientä pyöreää rieskaa
  • Felix Hellfire Ketchuppia
  • Felix Kruunumajoneesia

Valmistusohjeet

Laita varrastikut kylmään veteen likoamaan. Sekoita jauheliha, mausteet, persiljasilppu ja kananmuna. Anna taikinan maustua 30 minuuttia huoneenlämmössä.

Kuori ja viipaloi punasipuli, viipaloi tai lohko tomaatit. Huuhtele ja linkoa salaatinlehdet.

Jaa jauhelihaseos kahdeksaan osaan ja pyöritä palat tikkuihin kananmunan muotoisiksi pulliksi. Grillaa tai paista. Kuumenna rieskat grillissä. Annostele täyteainekset rieskojen päälle. Tarjoile Felix-ketchupin ja -majoneesin kanssa.