Satamasällin tacot

Valmistusaika
40 min

Annokset
4

Ainekset

  • 600 g lohifileetä
  • 1 tl juustokuminaa
  • 3/4 tl suolaa
  • 1/2 tl rouhittua mustapippuria
  • 2 esikeitettyä maissintähkää
  • 12 tacokuorta
  • 2 limeä
  • Felix Aiolimajoneesia
  • tuoretta korianteria

COLESLAW

  • 300 g valkokaalia
  • 2 porkkanaa
  • 1 dl Felix Maku -viipalekurkkuja
  • 1/2 ruukkua persiljaa
  • 1 dl Felix Kruunumajoneesia
  • 1/2 dl Felix Hunaja-Sinappi -salaattikastiketta
  • 1/4 sitruunan mehu
  • 1/4 tl suolaa
  • 1/4 tl pippuria

Valmistusohjeet

Viipaloi lohifilee nahkoineen ja mausta viipaleet. Pilko maissintähkät. Paista, pariloi tai grillaa lohiviipaleet ja maissipalat. Täytä lämmitetyt tacokuoret coleslawilla, lohella, korianterilla ja Felix Aiolimajoneesilla. Purista limelohkoista mehua aineksien päälle.

COLESLAW
Suikaloi kaali esim. juustohöylällä, raasta kuoritut porkkanat karkeaksi, suikaloi kurkkuviipaleet ja silppua persilja. Sekoita Felix majoneesi, Felix Hunaja-Sinappi salaattikastike, sitruunamehu ja mausteet salaattikulhossa. Lisää kasvissuikaleet ja persiljasilppu, sekoita hyvin. Anna salaatin maustua jääkaapissa muutamia tunteja tai yön yli.

Tarjoa tacojen, hampurilaisten, liha- tai kanaruokien kanssa.