Bataattiranskalaiset
Bataattiranskalaiset

Bataattiranskalaiset

Bataattiranskalaiset ovat ihania sellaisenaan tai yhdistettynä esimerkiksi hampurilaisen kanssa. Tällä ohjeella saat valmistettua ihanan rapeita bataattiranskalaisia, kokeile vaikka!
No ratings yet
Ruokalaji Kasvisruoat, Lämpimät ruoat, Naposteltavat
Annosmäärä 0

Ainesosat
  

Ohjeet
 

  • Kuori bataatti ja leikkaa se pitkiksi tikuiksi. Liota bataattitikkuja kylmässä vedessä n. 15 minuuttia.
  • Huljuttele väillä ja lopuksi kuivaa talouspaperilla. Jotta saat ranskiksista rapeita, pyörittele bataattitikut Maizenassa huolellisesti.
  • Levitä bataattitikut väljästi leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 225-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia ja käännä ranskalaiset lastan tai pihtien avulla.
  • Mausta bataattiranskalaiset vasta lopuksi ja dippaa ketsuppiin sekä ranskanperunamajoneesiin. Nam!