Hodarit
Hodarit

Herkkuhodarit

Hot dogit voi valmistaa monella tapaa! Tämän reseptin juju piilee pikkelöidyssä punasipulissa sekä Felix Amerikkalainen -kurkkusalaatissa. Kokeile helppoa reseptiä tarjoiltavaksi vaikka seuraaviin illanistujaisiin!
No ratings yet
Ruokalaji Lämpimät ruoat, Street kitchen

Ainesosat
  

Pikkelöity punasipuli:

  • 3 punasipulia
  • 1 dl omenaviinietikkaa
  • 1 dl vettä
  • 1 dl sokeria

Ohjeet
 

  • Aloita pikkelöimällä punasipuli. Kuori ja siivuta punasipulit renkaiksi. Kuumenna vesi, etikka ja sokeri kattilassa. Anna sokerin liueta ja seoksen nopeasti kiehahtaa. Lisää punasipulit ja hauduta n. 10 minuuttia, kunnes sipuli pehmenee. Kaada lasipurkkiin ja anna jäähtyä.
  • Tämän jälkeen tee nakkeihin viillot ja paista ne pannulla tai grillissä. Täytä Hot dog sämpylät kastikkeella, kurkkusalaatilla, nakeilla ja sipuleilla.