Street Food Smash burger
Street Food Smash burger

Herkullinen Smash Burger

Herkullinen Smash burger tuo katuruokatunnelmaa kotikeittiöön. Hampurilaisen kruunaa rapea pekoni ja Felixin Amerikkalaiset kurkkuviipaleet, sekä Felixin Street kitchen Hamburger dressing. Kurkkaa helppo resepti alta ja valmista maukkaat hampurilaiset!
No ratings yet
Ruokalaji Lämpimät ruoat, Street kitchen
Annosmäärä 4

Ainesosat
  

Ohjeet
 

  • Leikkaa jauhelihasta 80 g pihvejä pakkauksen viivojen mukaan ja ripottele suola pihvien pinnalle. Anna suolan imeytyä pihveihin noin kymmenen minuuttia. Paahda pekoniviipaleet joko uunipellillä uunissa ( 175°C 10 min.) tai paistinpannulla.
  • Varaa metallinen tasapohjainen astia, esimerkiksi kattila tai sekoituskulho, jolla pihvin voi painaa paistinpannua vasten. Lämmitä paistinpannu hyvin kuumaksi ja penslaa pihvit öljyllä. Laita pihvit pannulle yksi kerrallaan ja paina se astialla voimakkaasti pannua vasten. Pihvin pinta tulee karamellisoitua eli sen pitää olla kauttaaltaan tumman ruskea. Kun tämä on saavutettu, käännä pihvi ja paista sitä vielä enintään puoli minuuttia. Laita juustoviipaleet pihvien päälle ja pidä niitä lämpimänä 80°C uunissa, kunnes kaikki pihvit ovat paistettu.
  • Lämmitä sämpylät samassa 80°C uunissa noin 10 minuuttia. Voit laittaa ne uuniin samaan aikaan, kun aloitat pihvien paistamisen. Laita hampurilaiskastiketta lämpimien sämpylöiden halkaisupinnoille. Lisää pihvit, pekoni- ja kurkkuviipaleet sekä lopuksi sämpylän kansi.