Chilihampurilainen
Chilihampurilainen

Mehevä Chili Burger

Maukas katuruokaresepti suoraan omaan kotikeittiöön. Mehevä Chili burger on helppo valmistaa ja tuo vaihtelua hampparipäiviin. Felix Street Kitchen -kastikkeilla voit myös tuunata hampparin oman makusi mukaan!
No ratings yet
Ruokalaji Street kitchen
Annosmäärä 4

Ainesosat
  

Ohjeet
 

  • Valmista tomaattisalsa leikkaamalla kirsikkatomaatit pieniksi palasiksi ja maustamalla ne oliiviöljyllä ja suolalla. Kun tomaattisesonki ei ole parhaimmillaan, hyvän salsan saa valuttamalla tomaattimurskan lävikössä ja maustamalla sen kuten kirsikkatomaatit.
  • Leikkaa jauhelihasta 80 g pihvejä pakkauksen viivojen mukaan ja paina pihviä hieman, että sen halkaisija on hieman briossisämpylän halkaisijaa suurempi. Ripottele suola pihvien pinnalle ja anna suolan imeytyä pihveihin noin kymmenen minuuttia. Lämmitä paistinpannu kuumaksi, sivele pihvien pintaan ruokaöljy ja kaada öljynloppu pannulle.
  • Paista pihvit, kunnes paistinpinta on kauniin ruskea, käännä pihvit ja paista vielä haluamaasi kypsyyteen ( 1-2 min.) Laita juustoviipaleet pihvien päälle ja pidä pihvit lämpiminä 80°C uunissa. Lämmitä sämpylät samassa 80°C uunissa noin 10 minuuttia. Laita sämpylän päälle salsa, pihvi ja kastikkeet sekä lopuksi sämpylän kansi.