Linssi-juuressalaatti
Linssi-juuressalaatti

Linssi-juuressalaatti

Lämpimät ja täyteläiset salaatit sopivat erityisesti viileisiin ja pimeisiin iltoihin, mutta miksipäs ei muutenkin nautittavaksi! Linssit tuovat tähän salaattiin ruokaisuutta ja paahdetut juurekset taas erinomaista makua – koko aterian kruunaa raikas Jogurtti-ruohosipuli salaatinkastike. Kokeile alta helppoa ja terveellistä reseptiä helpottamaan arki-iltojasi.
No ratings yet
Ruokalaji Kasvisruoat, Lämpimät ruoat, Salaatit

Ainesosat
  

Ohjeet
 

  • Lohko punajuuret neljään osaan ja kuori ja pilko porkkanat isoiksi lohkoiksi. Siirrä lohkot suureen kulhoon.
  • Sekoita toisessa kulhossa timjami, hunaja, punajuuriliemi, suola ja pippuri, kaada öljyseos juuresten joukkoon ja sekoita huolellisesti.
  • Paahda juureksia 200 asteisessa uunissa n. 40 minuuttia.
  • Aloita salaattipohjan valmistus huuhtelemalla linssit. Sekoita tarjoiluvadilla salaattiseos ja linssit keskenään. Lado päälle juurekset, murenna feta ja kruunaa salaatti Felix Kevyt Jogurtti-ruohosipuli salaatinkastikkeella.