Pekoni-salviapihvit maalaisranskalaisilla
Pekoni-salviapihvit maalaisranskalaisilla

Pekoni-salviapihvit maalaisranskalaisilla

Valmista herkullinen pihviateria maalaisranskalaisten kera omassa kotikeittiössäsi. Dippaile ranskalaiset Felix-ketsuppiin tai majoneesiin ja nauti! Helppoa ja hyvää!
No ratings yet
Kokkausaika 30 minutes
Ruokalaji Lämpimät ruoat
Annosmäärä 4

Ainesosat
  

  • 6 keskikokoista perunaa
  • 0.5 dl öljyä
  • 4 naudan sisäfileepihviä
  • ½ ruukkua salviaa
  • 4 pekoniviipaletta
  • 1 rkl öljyä paistamiseen
  • Felix Ketsuppia
  • merisuolahiutaleita

Ohjeet
 

  • Aloita pihveistä. Muotoile ne, kierrä reunat salvianlehdillä ja kietaise pekoniviipaleet päälle. Kiinnitä saumakohta cocktailtikuilla. Anna pihvien olla huoneenlämmössä perunoiden valmistuksen ajan.
  • Leikkaa pestyt ja talouspaperiin kuivatut perunat reiluiksi tangoiksi tai lohkoiksi. Kuumenna öljy laakeassa paistinpannussa ja paista perunat kauniin ruskeiksi ja kypsiksi. Kypsymisaika riippuu perunoiden palakoosta. Ripsauta perunoille hiukan merisuolahiutaleita.
  • Paista pihvit pienessä öljytilkassa paistinpannussa, noin 2 minuuttia per puoli. Pihvien kypsymisaika riippuu pihvin paksuudesta ja halutusta kypsyysasteesta. Mausta pihvit suolalla ja roseepippurilla.
  • Tarjoa maalaisranskalaisten kanssa Felix ketchuppia.