Pekonihampurilainen
Pekonihampurilainen

Pekonihampurilainen

Herkullinen pekonihampurilainen on erinomaista viikonloppuruokaa, kotona ihan itse valmistettuna! Voit myös tuunata hampurilaista omilla suosikkitäytteillä ja kastikevalinnoilla mieleiseksi. Kokeile reseptiä jo heti tulevana viikonloppuna!
No ratings yet
Kokkausaika 45 minutes
Ruokalaji Lämpimät ruoat, Street kitchen
Annosmäärä 2

Ainesosat
  

  • 300 g jauhelihaa
  • 1 rkl öljyä
  • 4 salaatinlehteä
  • ¼ punasipulia viipaloituna
  • 1 tomaatti viipaleina
  • 4 pekonisiivua
  • 2 hampurilaissämpylää
  • suolaa
  • rouhittua mustapippuria
  • Felix Kruunumajoneesia
  • Felix Ketsuppia

Ohjeet
 

  • Muotoile jauhelihasta kaksi pihviä (halkaisija n. 12 cm). Anna pihvien olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.
  • Valmistele kasvikset.
  • Kuumenna öljy pannussa ja paista pihvit ja pekoniviipaleet. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla.
  • Avaa sämpylät ja paahda puolikkaat leivänpaahtimessa tai paistinpannussa. Pursota Felix Kruunumajoneesia ja Felix Ketchuppia leikkauspinnoille, kokoa hampurilaiset ja nauti.