Kurpitsa-puolukkapiiras
Kurpitsa-puolukkapiiras

Pienet kurpitsa-puolukkapiiraat

Nämä pienet kurpitsa-puolukkapiiraat tuovat väriä kahvipöytään! Kokeile miten nämä pirteät piiraat maistuvat esimerkiksi jäätelön ja suosikkijuomasi kanssa tarjoiltuna.
No ratings yet
Kokonaisaika 45 minutes
Ruokalaji Leivonnaiset

Ainesosat
  

  • 400 g pakastemurotaikinaa

TÄYTE

PINNALLE

  • tomusokeria

Ohjeet
 

  • Painele sulanut murotaikina neljään pieneen (halk. 13 cm) tai yhteen isoon (halk. 23 cm) vuokaan.
  • Laita kurpitsasalaatti, kerma, rahka, sokeri, kananmunat, kaneli ja perunajauhot kulhoon ja pyöräytä täyte sileäksi pikasekoittajalla. Kaada täyte murotaikinan päälle vuokaan. Ripottele jäiset puolukat päälle. Paista uunin alatasolla 170 °C noin 35 minuuttia.
  • Viimeistele piiraat tomusokerilla ja tarjoa ne lämpiminä vaniljakastikkeen tai jäätelön kera.

Vinkki!

Koristele piiraat pienillä sokerimassasta tehdyillä kurpitsoilla.