Kalatacot
Kalatacot

Satamasällin tacot

Satamasällin tacot ovat maukkaita, kalatäytteisiä tacoja! Tarjoile tacot itse valmistetun coleslawn kanssa, tuunaa annos erilaisilla Felix-kastikkeilla oman makusi mukaan, ja nauti! Kokeile helppoa reseptiä alta.
No ratings yet
Kokkausaika 40 minutes
Ruokalaji Naposteltavat, Street kitchen
Annosmäärä 4

Ainesosat
  

  • 600 g lohifileetä
  • 1 tl juustokuminaa
  • 3/4 tl suolaa
  • 1/2 tl rouhittua mustapippuria
  • 2 esikeitettyä maissintähkää
  • 12 tacokuorta
  • 2 limeä
  • Felix Aiolimajoneesia
  • tuoretta korianteria

COLESLAW

Ohjeet
 

Valmistusohjeet

  • Viipaloi lohifilee nahkoineen ja mausta viipaleet. Pilko maissintähkät. Paista, pariloi tai grillaa lohiviipaleet ja maissipalat. Täytä lämmitetyt tacokuoret coleslawilla, lohella, korianterilla ja Felix Aiolimajoneesilla. Purista limelohkoista mehua aineksien päälle.

COLESLAW

  • Suikaloi kaali esim. juustohöylällä, raasta kuoritut porkkanat karkeaksi, suikaloi kurkkuviipaleet ja silppua persilja. Sekoita Felix majoneesi, Felix Hunaja-Sinappi salaattikastike, sitruunamehu ja mausteet salaattikulhossa. Lisää kasvissuikaleet ja persiljasilppu, sekoita hyvin. Anna salaatin maustua jääkaapissa muutamia tunteja tai yön yli.
  • Tarjoa tacojen, hampurilaisten, liha- tai kanaruokien kanssa.