Tulinen kalapuikko-nachopelti

Tulinen kalapuikko-nachopelti

Tässä todellinen trendiherkku esimerkiksi perinteisten silakkapihvien tilalle! Kalapuikot ja nachot saavat potkua chilistä ja Felix Hellfire-ketsupista. Kokeile reseptiä!
No ratings yet
Valmisteluaika 45 mins
Ruokalaji Lämpimät ruoat
Annosmäärä 4

Ainesosat
  

Ohjeet
 

  • Laita kalapuikot uunipellille leivinpaperin päälle. Paista kalapuikkoja 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
  • Valmistele sillä välin kasvikset. Poista paprikasta siemenet ja hienonna se pieniksi kuutioiksi. Hienonna myös chili ja viipaloi tomaatit. Raasta juusto.
  • Nosta kypsät kalapuikot pois pelliltä lautaselle odottamaan. Kaada nachot uunipellille. Levitä päälle hienonnetut kasvikset ja juustoraaste. Nosta kalapuikot takaisin pellille nachojen päälle. Paista peltiä 225-asteisessa uunissa vielä noin 15 minuuttia.
  • Hienonna sillä välin kevätsipuli ja korianteri.
  • Lisää hienonnettu kevätsipuli ja korianteri lopuksi valmiin nachopellin päälle. Tarjoile majoneesia ja ketsuppia kalapuikko-nachopellin kanssa. Voit puristaa päälle myös lisää limemehua!
Tykkäsitkö?Kokeile myös muita Felixin herkullisia reseptejä!