Punajuuri-pekonivohvelit

45 min. 8:lle

Punajuuri-pekonivohvelit

Ainekset

  • 1 pkt pekonia (150 g)
  • 4 kpl Felix Kokonaisia punajuuria
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 3/4 tl suolaa
  • 1/2 tl rouhittua mustapippuria
  • 1/2 ruukkua persiljaa
  • 2 dl kermaviiliä
  • 2 1/2 dl maitoa
  • kananmunaa
  • PAISTAMISEEN
  •   voita tai öljyä
  • TARJOILUUN
  • 1 prk Felix Kurkkumajoneesia
  • 3 rkl Felix Piparjuuritahnaa
  • iso punasipuli silputtuna
  • 1/2 ruukkua persiljaa silputtuna
  •   rouhittua valko- tai mustapippuria

Valmistusohje

Silppua pekoni ja ruskista se paistinpannussa.

  1. Raasta punajuuret. Sekoita jauhot, mausteet ja persiljasilppu. Lisää kermaviili, maito ja kananmunat. Sekoita hyvin. Anna taikinan turvota 15 minuuttia huoneenlämmössä.
  2. Sekoita punajuuriraaste ja pekonimurut taikinaan. Paista vohveleiksi tai letuiksi.
  3. Mausta kurkkumajoneesi piparjuurella.

Tarjoile vohvelit kurkku-piparjuurimajoneesin, silputun punasipulin, persiljan ja rouhitun pippurin kera.