Lämpimät ruoat

Täytetyt kesäkurpitsat

Täytetyt kesäkurpitsat

Arkiruokavinkki: Kotimainen kesäkurpitsa kannattaa hyödyntää erityisesti sen sesongissa, joten sitä kannattaa hyödyntää kokkailuissa – edullista ja hyvää! Nappaa tästä herkullinen resepti täytettyihin kesäkurpitsoihin. Ketsuppia päälle ja maistuu niin aikuisille kuin lapsille.

Ananaspekonivartaat

Pekoni-ananasvartaat

Rakastatko makean ja suolaisen yhdistelmää? Siinä tapauksessa nämä pekoni-ananasvartaat tulee olemaan sinun ykkösgrilliherkku. Tulisen ystävä dippaa vielä valmiit vartaat Felix Street Kitchen Sweet Chili -kastikkeeseen. Kokeile reseptiä alta.

Baobunit

Bao bunit

Löytyiskö teidän ruokapöydästä näitä Bao buneja? Jotain vähän erilaista, mutta silti niin helppoja tehdä! Ihanan pehmeän Bao-sämpylän sisältä löytyy raikkaita kasviksia, sekä just sopivan tulisella Felix Mieto Chilikastikkeella maustettua nyhtöpossua tai härkistä. Ota resepti talteen alta.

Felix mustapippuriketsuppi ja juuresranskalaiset

Juuresranskalaiset

Nämä herkulliset juuresranskalaiset valmistuvat melkeinpä mistä vain juureksista ja tuovat mukavaa vaihtelua perinteisten ranskanperunoiden rinnalle! Kurkkaa siis juureslaatikkoosi ja valmista herkulliset juuresranskalaiset ketsupin ja majoneesin kanssa dippailtavaksi.

Aasialainen Hotdog

Aasialainen Hot dog

Maukas hot dog tuo aasilaisia katuruokamakuja suoraan kotikeittiöön. Hodarit kruunaavat marinoitu kaali sekä Felix-kastikkeet. Kokeile reseptiä alta ja lähde makumatkalle Aasialaiseen katukeittiöön!

Chilihampurilainen

Mehevä Chili Burger

Maukas katuruokaresepti suoraan omaan kotikeittiöön. Mehevä Chili burger on helppo valmistaa ja tuo vaihtelua hampparipäiviin. Felix Street Kitchen -kastikkeilla voit myös tuunata hampparin oman makusi mukaan!

Street Food Smash burger

Herkullinen Smash Burger

Herkullinen Smash burger tuo katuruokatunnelmaa kotikeittiöön. Hampurilaisen kruunaa rapea pekoni ja Felixin Amerikkalaiset kurkkuviipaleet, sekä Felixin Street kitchen Hamburger dressing. Kurkkaa helppo resepti alta ja valmista maukkaat hampurilaiset!

Seesamipossu

Seesamipossu

Herkullisen mehevä seesamipossu maistuu erinomaisesti esimerkiksi perunalaatikon ja ruusukaalien kanssa. Sen vuoksi seesamipossu sopii mainiosti myös joulupöytään. Kokeile reseptiä alta!

Yrtti-fetabroileriannos

Yrtti-fetabroileri

Yrtti-fetabroileri on ihanan mausteinen, mutta samalla raikas annos, joka maistuu niin lounaalla kuin päivälliselläkin. Feta tuo broilerille mukavaa mehevyyttä ja Felix Kreikkalainen salaatinkastike viimeistelee annoksen. Kokeile helppoa reseptiä alta!

Riisikulho

Yoshin riisikulho

Erilaiset kulhot, ‘bowlit’, ovat trendikästä ruokaa, joista saa pienillä muutoksilla muokattua aina uudenlaisen annoksen. Tämä Yoshin riisikulho rakentuu entrecôte-pihvien ympärille, mutta voit kokeilla reseptiä myös eri proteiininlähdettä käyttäen.