recipe_category: Lämpimät ruoat

felix-Street_Food_Aasialainen_Hotdog

Aasialainen Hot dog

Maukas hot dog tuo aasilaisia katuruokamakuja suoraan kotikeittiöön. Hodarit kruunaavat marinoitu kaali sekä Felixin Street kitchen -kastikkeet. Kokeile reseptiä alta ja lähde makumatkalle Aasialaiseen katukeittiöön!

felix street food chilihampurilainen

Mehevä Chili Burger

Maukas katuruokaresepti suoraan omaan kotikeittiöön. Mehevä Chili burger on helppo valmistaa ja tuo vaihtelua hampparipäiviin. Felix Street Kitchen -kastikkeilla voit myös tuunata hampparin oman makusi mukaan!

felix-Street Food Smash burger

Herkullinen Smash Burger

Herkullinen Smash burger tuo katuruokatunnelmaa kotikeittiöön. Hampurilaisen kruunaa rapea pekoni ja Felixin Amerikkalaiset kurkkuviipaleet, sekä Felixin Street kitchen Hamburger dressing. Kurkkaa helppo resepti alta ja valmista maukkaat hampurilaiset!

felix-Seesamipossu

Seesamipossu

Herkullisen mehevä seesamipossu maistuu erinomaisesti esimerkiksi perunalaatikon ja ruusukaalien kanssa. Sen vuoksi seesamipossu sopii mainiosti myös joulupöytään. Kokeile reseptiä alta!

felix-Yrtti-Feta_broileri

Yrtti-fetabroileri

Yrtti-fetabroileri on ihanan mausteinen, mutta samalla raikas annos, joka maistuu niin lounaalla kuin päivälliselläkin. Feta tuo broilerille mukavaa mehevyyttä ja Felix Kreikkalainen salaatinkastike viimeistelee annoksen. Kokeile helppoa reseptiä alta!

felix-Yoshin_riisikulho

Yoshin riisikulho

Erilaiset kulhot, ‘bowlit’, ovat trendikästä ruokaa, joista saa pienillä muutoksilla muokattua aina uudenlaisen annoksen. Tämä Yoshin riisikulho rakentuu entrecôte-pihvien ympärille, mutta voit kokeilla reseptiä myös eri proteiininlähdettä käyttäen.

felix-vegeburgerit

Vegeburgerit

Vegeburgerit ovat mitä herkullisin tapa lisätä kasvisruokaa viikoittaisiin ruokailuihisi. Burgerit sopivat myös hyvin tarjoiltavaksi juhliin tai illanistujaisiin. Tämän reseptin maukkaat kasvispihvit saavat hurmaavan värinsä punajuurista. Voit myös tuunata burgereita lisäämällä lempikasviksiasi. Annoksen kruunaa Felix-kastikkeet, kokeile vaikka!

felix-Uunikala

Uunikala

Mikäs olisikaan sen perinteisempää kotiruokaa kuin uunikala ja perunamuusi? Uunikalan kaveriksi valmistuu helposti perunamuusi Felix-perunamuusijauheesta. Kokeile tätä helppoa uunikalan ja perunamuusin reseptiä alta ja nauti!

felix-Tuorekurkkusalaatti

Tuorekurkkusalaatti

Tämä salaatti sopii iltapalaksi, lisukkeeksi tai sellaisenaan pieneksi ateriaksi – juusto ja avokado tuovat ruokaisuutta. Maalaisleivän, raikkaan kurkun ja aiolin maku sopivat hyvin niin jouluun kuin uudenvuoden viettoon.

felix Tropiikin burger

Tropiikin burgeri

Ananas tuo trooppista raikkautta tämän eksoottisen hampurilaisen väliin. Lisämakua herkkuburgeriin saat tietenkin Felix-majoneesista ja -ketsupista. Voit myös tuunata reseptiä oman makusi mukaan. Kokeile reseptiä alta!