Street Kitchen

Aasialainen Hotdog

Aasialainen Hot dog

Maukas hot dog tuo aasilaisia katuruokamakuja suoraan kotikeittiöön. Hodarit kruunaavat marinoitu kaali sekä Felix-kastikkeet. Kokeile reseptiä alta ja lähde makumatkalle Aasialaiseen katukeittiöön!

Hot dog

Nopea Hot Dog

Nämä nopeat mutta erittäin maukkaat hodarit tuovat katuruokamakuja suoraan omaan kotikeittiöön. Hot dogit saavat makua Felixin Street Kitchen valkosipulikastikkeesta ja rapeuttaa paahdetusta sipulista. Kokeile reseptiä alta!

Chilihampurilainen

Mehevä Chili Burger

Maukas katuruokaresepti suoraan omaan kotikeittiöön. Mehevä Chili burger on helppo valmistaa ja tuo vaihtelua hampparipäiviin. Felix Street Kitchen -kastikkeilla voit myös tuunata hampparin oman makusi mukaan!

Street Food Smash burger

Herkullinen Smash Burger

Herkullinen Smash burger tuo katuruokatunnelmaa kotikeittiöön. Hampurilaisen kruunaa rapea pekoni ja Felixin Amerikkalaiset kurkkuviipaleet, sekä Felixin Street kitchen Hamburger dressing. Kurkkaa helppo resepti alta ja valmista maukkaat hampurilaiset!

Hampurilainen

Hampurilainen

Hampurilaisista saat tuunattua jokaiseen makuun sopivan. Korvaa lihapihvi kasvisvaihtoehdolla tai vaihda sämpylät ruisleipään. Sinä päätät! Pursota väliin Feix-ketsuppia ja valitsemaasi Felix-kastiketta ja nauti.

Vegeburgerit

Vegeburgerit

Vegeburgerit ovat mitä herkullisin tapa lisätä kasvisruokaa viikoittaisiin ruokailuihisi. Burgerit sopivat myös hyvin tarjoiltavaksi juhliin tai illanistujaisiin. Tämän reseptin maukkaat kasvispihvit saavat hurmaavan värinsä punajuurista. Voit myös tuunata burgereita lisäämällä lempikasviksiasi. Annoksen kruunaa Felix-kastikkeet, kokeile vaikka!

Kerrosleipä

Tupari-voileipä

Herkullinen ja helppo täytetty leipä maistuu niin retkellä kuin vaikkapa tosiaan tupareissa! Voit myös tuunata leipää omilla suosikkikasviksillasi. Maun kruunaa Felix Kruunumajoneesi!

Tortillapizzat

Tortillapizzat

Tortillapizzat valmistuvat melkeinpä mistä tahansa, mitä jääkaapista sattuukaan löytymään! Valitse päälle haluamiasi täytteitä, lisää pizzamaustetta ja juustoraastetta ja nauti! Tortillapizzat maistuvat takuuvarmasti koko perheelle, sillä jokainen voi täyttää pizzan oman makunsa mukaan.

Tonnikalawrap

Tonnikalawrap

Herkulliset tonnikalawrapit ovat nopea valmistaa ja ovat loistavaa lounasruokaa ja soveltuvat lisäksi erinomaisesti esimerkiksi retkieväiksi. Kokeile reseptiä alta!

Satay-kanavartaat

Satay kanavartaat

Herkulliset satay-kanavartaat maistuvat erilaisten kastikkeiden kanssa tarjoiltuna. Valmista itse kastike tai maistele vartaiden kanssa eri Felix-kastikkeita. Nämä kanavartaat maistuvat niin illanistujaisissa kaveriporukalla kuin perheen kanssa iltapalaksi.