Kasvisragu

Ainekset

  • 4 porkkanaa
  • 1 lanttu
  • 1 palsternakka
  • 1/2 juuriselleri
  • 2 sipulia
  • 4 dl kasvislientä
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa
  • 1 tl pippurisekoitusta rouhittuna
  • 1/2 prk Felix punajuurikuutioita
  • 3 dl Felix Maku kurkkuviipaleita
  • lehtipersiljaa

Valmistusohjeet

Kuori ja pilko kasvikset. Kuullota palat öljyssä paistokasarissa. Lisää liemi ja mausteet. Hauduta noin 20 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää valutetut punajuurikuutiot ja kuutioidut Maku-kurkut, kuumenna. Koristele lehtipersiljalla.

Riisi, pasta tai maalaisleipä maistuvat padan kanssa.