Pekonihampurilainen

Valmistusaika
45

Annokset
2

Ainekset

  • 300 g jauhelihaa
  • 1 rkl öljyä
  • 4 salaatinlehteä
  • 1/4 punasipulia viipaloituna
  • 1 tomaatti viipaleina
  • 4 pekonisiivua
  • 2 hampurilaissämpylää
  • suolaa
  • rouhittua mustapippuria
  • Felix Kruunumajoneesia
  • Felix Ketchuppia

Valmistusohjeet

Muotoile jauhelihasta kaksi pihviä (halkaisija n. 12 cm). Anna pihvien olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Valmistele kasvikset.

Kuumenna öljy pannussa ja paista pihvit ja pekoniviipaleet. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla.

Avaa sämpylät ja paahda puolikkaat leivänpaahtimessa tai paistinpannussa. Pursota Felix Kruunumajoneesia ja Felix Ketchuppia leikkauspinnoille, kokoa hampurilaiset ja nauti.