Punajuuri-pekonivohvelit

Valmistusaika
45

Annokset
8

Ainekset

  • 1 pkt pekonia 150 g
  • 4 kpl Felix kokonaisia punajuuria
  • 2 dl vehnäjauhoa
  • 3/4 tl suolaa
  • 1/2 tl rouhittua mustapippuria
  • 1/2 ruukkua persiljaa
  • 2 dl kermaviiliä
  • 2.5 dl maitoa
  • 3 kananmunaa

PAISTAMISEEN

  • voita tai öljyä

TARJOILUUN

  • 1 prk Felix Kurkkumajoneesia
  • 3 rkl Felix Piparjuuritahnaa
  • 1 iso punasipuli silputtuna
  • 1/2 ruukkua persiljaa silputtuna
  • rouhittua valko- tai mustapippuria

Valmistusohjeet

Silppua pekoni ja ruskista se paistinpannussa.

Raasta punajuuret. Sekoita jauhot, mausteet ja persiljasilppu. Lisää kermaviili, maito ja kananmunat. Sekoita hyvin. Anna taikinan turvota 15 minuuttia huoneenlämmössä.

Sekoita punajuuriraaste ja pekonimurut taikinaan. Paista vohveleiksi tai letuiksi.

Tarjoile vohvelit kurkku-piparjuurimajoneesin, silputun punasipulin, persiljan ja rouhitun pippurin kera.