Punajuuripekonivohveli
Punajuuripekonivohveli

Punajuuri-pekonivohvelit

Tässäpä loistava resepti kokeiltavaksi vaikkapa aamiais- tai brunssipöytään! Nämä suolaiset vohvelit saavat punaisen värinsä punajuuresta ja suolaisuutensa rapeasta pekonista. Kokeile tätä herkullista punajuuri-pekonivohvelien ohjetta jo tänään!
No ratings yet
Kokkausaika 45 minutes
Ruokalaji Lämpimät ruoat, Leivonnaiset
Annosmäärä 8

Ainesosat
  

  • 1 pkt pekonia 150 g
  • 4 kpl Felix Kokonainen punajuuria
  • 2 dl vehnäjauhoa
  • ¾ tl suolaa
  • ½ tl rouhittua mustapippuria
  • ½ ruukkua persiljaa
  • 2 dl kermaviiliä
  • 2.5 dl maitoa
  • 3 kananmunaa

PAISTAMISEEN

  • voita tai öljyä

TARJOILUUN

Ohjeet
 

  • Silppua pekoni ja ruskista se paistinpannussa.
  • Raasta punajuuret. Sekoita jauhot, mausteet ja persiljasilppu. Lisää kermaviili, maito ja kananmunat. Sekoita hyvin. Anna taikinan turvota 15 minuuttia huoneenlämmössä.
  • Sekoita punajuuriraaste ja pekonimurut taikinaan. Paista vohveleiksi tai letuiksi.
  • Tarjoile vohvelit kurkku-piparjuurimajoneesin, silputun punasipulin, persiljan ja rouhitun pippurin kera.