
Punajuuri-pekonivohvelit
Tässäpä loistava resepti kokeiltavaksi vaikkapa aamiais- tai brunssipöytään! Nämä suolaiset vohvelit saavat punaisen värinsä punajuuresta ja suolaisuutensa rapeasta pekonista. Kokeile tätä herkullista punajuuri-pekonivohvelien ohjetta jo tänään!
No ratings yet
Kokkausaika 45 mins
Ruokalaji Lämpimät ruoat
Annosmäärä 8
Ainesosat
- 1 pkt pekonia 150 g
- 4 kpl Felix Kokonainen punajuuri 380 g
- 2 dl vehnäjauhoa
- ¾ tl suolaa
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- ½ ruukkua persiljaa
- 2 dl kermaviiliä
- 2.5 dl maitoa
- 3 kananmunaa
PAISTAMISEEN
- voita tai öljyä
TARJOILUUN
- 1 prk Felix Kurkkumajoneesi 270 g
- 3 rkl Felix Piparjuuritahna 45 g
- 1 iso punasipuli silputtuna
- ½ ruukkua persiljaa silputtuna
- rouhittua valko- tai mustapippuria
Ohjeet
- Silppua pekoni ja ruskista se paistinpannussa.
- Raasta punajuuret. Sekoita jauhot, mausteet ja persiljasilppu. Lisää kermaviili, maito ja kananmunat. Sekoita hyvin. Anna taikinan turvota 15 minuuttia huoneenlämmössä.
- Sekoita punajuuriraaste ja pekonimurut taikinaan. Paista vohveleiksi tai letuiksi.
- Tarjoile vohvelit kurkku-piparjuurimajoneesin, silputun punasipulin, persiljan ja rouhitun pippurin kera.
Tykkäsitkö?Kokeile myös muita Felixin herkullisia reseptejä!