Joulu

felix Punajuuri graavilohi

Punajuuri-graavilohi

Punajuuri sopii mainiosti graavilohen kaveriksi antaen lohelle samalla kauniin värin. Tarjoile punajuuri-graavilohi majoneesikastikkeen, leivän, perunoiden ja munanpuolikkaiden kanssa. Tämä herkullinen resepti sopii myös mainiosti osaksi joulupöytää!

Seesamipossu

Seesamipossu

Herkullisen mehevä seesamipossu maistuu erinomaisesti esimerkiksi perunalaatikon ja ruusukaalien kanssa. Sen vuoksi seesamipossu sopii mainiosti myös joulupöytään. Kokeile reseptiä alta!

Tuorekurkkusalaatti

Tuorekurkkusalaatti

Tämä salaatti sopii iltapalaksi, lisukkeeksi tai sellaisenaan pieneksi ateriaksi – juusto ja avokado tuovat ruokaisuutta. Maalaisleivän, raikkaan kurkun ja aiolin maku sopivat hyvin niin jouluun kuin uudenvuoden viettoon.

Rosolli

Rosolli

Mikäs kuuluisi sen selkeämmin jouluun, ja joulupöytään, kuin rosolli? Tällä helpolla reseptillä valmistat rosollin joulupöytään itse. Punajuurta, maustekurkkua, omenaa ja porkkanaa – niistä on tämänkin rosollin maut tehty. Kokeile reseptiä alta!

Mausteliemessä kypsennettyä häränrintaa

Mausteliemessä kypsennettyä häränrintaa

Tämä jalo liharuoka sopii erityisesti joulun jälkeiseen elämään, sillä joulukinkkua voi hyödyntää osana reseptiä. Hyviä, jouluisia makuja vähän uudella tavalla ja joulukinkun jämät hyötykäyttöön! Häränrinnan kaverina tarjoiltava muusi saa makua sinappikurkkusalaatista. Kokeile reseptiä alta ja ihastu.

Kasvispihvit joululaatikoista ja kermaviilikastike

Kasvispihvit joululaatikoista & kermaviilikastike

Pyöräytä joulun ylijäämälaatikoista helppoja mutta maukkaita kasvispihvejä ja vähennä samalla ruokahävikkiä! Nämä kasvispihvit voit vaikka sujauttaa burgerin väliin Felix-majoneesien kanssa tai pakastaa valmiiksi arkea helpottamaan.

Inkiväärigraavattua siikaa halstrattuna

Inkiväärigraavattua siikaa halstrattuna

Graavattu lohi kuuluu monen joulupöytään, mutta jos haluat kokeilla jotakin uutta ja tyylikästä, tämä kalaruoka kruunaa jouluateriasi. Inkivääri ja sinappi tuovat jouluista makua annokseen ja siika mukavaa vaihtelua kalaruokaan. Nappaa resepti alta ja yllätä vieraasi jouluna jollain uudella!

Imelletty perunalaatikko

Imelletty perunalaatikko

Joulupöydän laatikoiden klassikko: imelletty perunalaatikko. Imelletty perunalaatikko kuuluukin moneen perinteiseen joulupöytään. Tällä yksinkertaisella ohjeella saat valmistettua joulun perinneherkun helposti. Vinkki: valmista joulun laatikot jo hyvissä ajoin pakkaseen ja vältä joulun kiire!

Piparjuurigraavilohi

Graavilohi piparjuurikastikkeella

Graavilohi on monen joulupöydän tähti, eikä suotta. Mutta mitäpä jos tänä jouluna toisit kalapöytään pientä twistiä? Piparjuurikastike sopii graavatun lohen kanssa täydellisesti ja tuo pientä vaihtelua (sekä potkua!) joulupöytään. Ja sopii muuten myös muiden kalapöydän herkkujen kanssa. Nappaa ohje alta ja ihastu.