Naposteltavat

Piperade-leivät

Ruokaisat piperade-leivät

Piperade on baskilainen herkullinen lisuke, johon tulee aina sipulia, paprikaa ja tomaattia sekä rikottuja kananmunia. Maistuu erinomaiselta rapean leivän kera. Kokeile helppoa reseptiä ja maista!

Rieskakebab

Rieskakebab

Kaipaatko jotain uudenlaista herkkua viikonlopuksi tai arki-illan piristykseksi? Rieskakebabit yhdistävät erinomaisesti kebabin ja viileän pohjolan maut! Herkulliset rieskakebabit ovat erinomainen iltapala tai viikonlopun herkku, kokeile reseptiä!

Rapuvartaat

Rapuvartaat

Näyttävät rapuvartaat maistuvat illanistujaisissa tai vaikka tupaantuliaisissa, nämä ovat erinomaista ruokaa myös mökillä! Pientä potkua rapuvartaisiin tuo tuore chili, jonka määrää säätelemällä saat juuri omaan makuusi sopivat vartaat. Dippaile rapuvartaat mieleiseesi Felix-kastikkeeseen ja nauti!

Punajuurihummus

Punajuurihummus

Hummus on huippu levite leivän päälle tai välipala vihannestikkujen kanssa, ja samalla myös todella helppo valmistaa. Kevään kunniaksi tuunasimme perinteistä reseptiä punajuurilla – mitkä värit!

Punajuuri-briossit

Punajuuribriossit

Punajuuresta voit valmistaa vaikka mitä herkkuja! Ihanan mehevät ja lämpimät punajuuribriossit sopivat erinomaisesti esimerkiksi brunssille tai viikonlopun aamiaiselle, tai ihan milloin vain haluat jotain herkullisen mehevää naposteltavaa! Kokeile reseptiä alta.

Poro-piparjuuririeskarullat

Poro-piparjuuri rieskarullat

Herkullisen raikkaat poro-piparjuuri rieskarullat valmistuvat nopeasti ja sopivat erinomaisesti vaikka illanistujaisissa tarjottaviksi. Täydellinen makujen yhdistelmä joka tuo palan Suomen Lappia ruokapöytääsi.

Paistinperunat jämäperunoista

Paremmat paistinperunat

Valmista herkulliset paistinperunat edelliseltä aterialta ylijääneistä keitetyistä perunoista ja tarjoile suosikkimajoneesisi kanssa! Perunoiden kanssa maistuu kevätsipulin varret sekä erilaiset yritit. Tarjoa esimerkiksi grilliruoan kaverina.

Paholaisenmunat

Paholaisen munat majoneesilla

Yksinkertaisimmillaan Paholaisen munat valmistuu sekoittamalla majoneesia ja mausteita. Mutta tätä herkkua voit myös tuunata loputtomiin – sekoita joukkoon esimerkiksi katkarapuja, mätiä, kylmäsavulohta tai parsaa. Perustäytteen reseptin löydät alapuolelta.

Paahdetut kukkakaalipihvit ja yrttimajoneesi

Paahdetut kukkakaalipihvit ja yrttimajoneesi

Paahdetut kukkakaalipihvit sopivat erinomaisesti sellaisenaan naposteltavaksi. Valmista kukkakaalipihvien kanssa nautittavaksi yrttinen majoneesi Felix Kruunumajoneesista, valkosipulista ja yrteistä. Sitten vain nautitaan!

Nakkimuumiot

Nakkimuumiot

Nämä hirvittävän suloiset nakkimuumiot soveltuvat erinomaisesti vaikkapa Halloweenjuhlien tarjottaviksi tai lasten synttäreille. Melkeinpä liian suloisia syötäväksi, eikö?