recipe_category: Naposteltavat

felix nopea hot dog

Nopea Hot Dog

Nämä nopeat mutta erittäin maukkaat hodarit tuovat katuruokamakuja suoraan omaan kotikeittiöön. Hot dogit saavat makua Felixin Street kitchen valkosipulikastikkeesta ja rapeuttaa paahdetusta sipulista. Kokeile reseptiä alta!

felix-tuparileipa

Tupari-voileipä

Herkullinen ja helppo täytetty leipä maistuu niin retkellä kuin vaikkapa tosiaan tupareissa! Voit myös tuunata leipää omilla suosikkikasviksillasi. Maun kruunaa Felix Kruunumajoneesi!

felix-tonnikalawrap

Tonnikalawrap

Herkulliset tonnikalawrapit ovat nopea valmistaa ja ovat loistavaa lounasruokaa ja soveltuvat lisäksi erinomaisesti esimerkiksi retkieväiksi. Kokeile reseptiä alta!

Felix-toast-skagen

Toast Skagen

Naapurimaan klassikko, Toast Skagen. maistuu kesältä! Nopeasti valmistuva herkku sopii kesän juhlapöytiin ja on esimerkiksi juhannuspöytien ikisuosikki. Kokeile tätä klassikkoreseptiä!

felix-sipsinuggetit

Sipsinuggetit

Sipsikuorutteiset kananuggetit soveltuvat erinomaisesti dippailuun ja ovat mainio herkku esimerksiksi illanistujaisiin! Valmista herkulliset sipsinuggetit pyöräyttämällä kanafileet sipsimurussa ja olet valmis dippailemaan!

felix-satay-kanavartaat

Satay kanavartaat

Herkulliset satay-kanavartaat maistuvat erilaisten kastikkeiden kanssa tarjoiltuna. Valmista itse kastike tai maistele vartaiden kanssa eri Felix-kastikkeita. Nämä kanavartaat maistuvat niin illanistujaisissa kaveriporukalla kuin perheen kanssa iltapalaksi. 

felix salaattwrap pekonilla

Salaattiwrapit pekonilla

Katuruokaa omassa kotikeittiössä? Pekonilla ja kasviksilla täytetyt wrapit kääriytyvät salaatinlehtiin, joten lopputulos on takuuvarmasti raikas! Pursota väliin Felix Street Kitchen -kastiketta ja nauti!

felix-Piperade-leivät

Ruokaisat piperade-leivät

Piperade on baskilainen herkullinen lisuke, johon tulee aina sipulia, paprikaa ja tomaattia sekä rikottuja kananmunia. Maistuu erinomaiselta rapean leivän kera. Kokeile helppoa reseptiä ja maista!

felix-Rieskakebab

Rieskakebab

Kaipaatko jotain uudenlaista herkkua viikonlopuksi tai arki-illan piristykseksi? Rieskakebabit yhdistävät erinomaisesti kebabin ja viileän pohjolan maut! Herkulliset rieskakebabit ovat erinomainen iltapala tai viikonlopun herkku, kokeile reseptiä!

felix-rapuvartaat

Rapuvartaat

Näyttävät rapuvartaat maistuvat illanistujaisissa tai vaikka tupaantuliaisissa, nämä ovat erinomaista ruokaa myös mökillä! Pientä potkua rapuvartaisiin tuo tuore chili, jonka määrää säätelemällä saat juuri omaan makuusi sopivat vartaat. Dippaile rapuvartaat mieleiseesi Felix-kastikkeeseen ja nauti!