Naposteltavat

Avokadoleivät

Avokado-tonnikalaleivät

On aamupaloja ja sitten on AAMUPALOJA! Nämä avokado-tonnikalaleivät ovat ehdottomasti jälkimmäistä kategoriaa. Kokeile reseptiä alta!

Felix mustapippuriketsuppi ja juuresranskalaiset

Juuresranskalaiset

Nämä herkulliset juuresranskalaiset valmistuvat melkeinpä mistä vain juureksista ja tuovat mukavaa vaihtelua perinteisten ranskanperunoiden rinnalle! Kurkkaa siis juureslaatikkoosi ja valmista herkulliset juuresranskalaiset ketsupin ja majoneesin kanssa dippailtavaksi.

Hot dog

Nopea Hot Dog

Nämä nopeat mutta erittäin maukkaat hodarit tuovat katuruokamakuja suoraan omaan kotikeittiöön. Hot dogit saavat makua Felixin Street kitchen valkosipulikastikkeesta ja rapeuttaa paahdetusta sipulista. Kokeile reseptiä alta!

Kerrosleipä

Tupari-voileipä

Herkullinen ja helppo täytetty leipä maistuu niin retkellä kuin vaikkapa tosiaan tupareissa! Voit myös tuunata leipää omilla suosikkikasviksillasi. Maun kruunaa Felix Kruunumajoneesi!

Tonnikalawrap

Tonnikalawrap

Herkulliset tonnikalawrapit ovat nopea valmistaa ja ovat loistavaa lounasruokaa ja soveltuvat lisäksi erinomaisesti esimerkiksi retkieväiksi. Kokeile reseptiä alta!

Toast skagen

Toast Skagen

Naapurimaan klassikko, Toast Skagen. maistuu kesältä! Nopeasti valmistuva herkku sopii kesän juhlapöytiin ja on esimerkiksi juhannuspöytien ikisuosikki. Kokeile tätä klassikkoreseptiä!

Sipsinuggetit

Sipsinuggetit

Sipsikuorutteiset kananuggetit soveltuvat erinomaisesti dippailuun ja ovat mainio herkku esimerksiksi illanistujaisiin! Valmista herkulliset sipsinuggetit pyöräyttämällä kanafileet sipsimurussa ja olet valmis dippailemaan!

Satay-kanavartaat

Satay kanavartaat

Herkulliset satay-kanavartaat maistuvat erilaisten kastikkeiden kanssa tarjoiltuna. Valmista itse kastike tai maistele vartaiden kanssa eri Felix-kastikkeita. Nämä kanavartaat maistuvat niin illanistujaisissa kaveriporukalla kuin perheen kanssa iltapalaksi. 

Salaattwrap pekonilla

Salaattiwrapit pekonilla

Katuruokaa omassa kotikeittiössä? Pekonilla ja kasviksilla täytetyt wrapit kääriytyvät salaatinlehtiin, joten lopputulos on takuuvarmasti raikas! Pursota väliin Felix Street Kitchen -kastiketta ja nauti!