recipe_category: Salaatit

felix-Salaatti_kreikkalaisittain

Salaatti kreikkalaisittain

Onko ilmassa matkakuumetta? Nyt olisi tarjolla pientä helpotusta siihen, nimittäin Kreikan makuja salaatissa! Tämä salaatti sisältää broileria, kesäkurpitsaa ja tietenkin halloumia. Annoksen kruunaa Felix-salaatinkastike, kokeile reseptiä alta ja lähde makumatkalle Kreikkaan jo tänään!

felix-rosolli

Rosolli

Mikäs kuuluisi sen selkeämmin jouluun, ja joulupöytään, kuin rosolli? Tällä helpolla reseptillä valmistat rosollin joulupöytään itse. Punajuurta, maustekurkkua, omenaa ja porkkanaa – niistä on tämänkin rosollin maut tehty. Kokeile reseptiä alta!

felix raikas perunasalaatti

Raikas perunasalaatti jämäperunoista

Raikas perunasalaatti valmistuu vaikka edelliseltä aterialta ylijääneistä perunoista. Tämä on yksi hyvä esimerkki ruokahävikin vähentämisestä! Voit myös korvata muita reseptin ainesosia kaapin perukoilta löytyvillä purkinpohjilla: kermaviilin voit korvata esimerkiksi maustamattomalla jogurtilla tai kapristen sijasta voit lisätä joukkoon vaikka suolakurkkuja. Ja maistuuhan perunasalaatin kanssa edellisiltä aterioilta ylijääneet kalat ja lihatkin!

felix-piparjuuri-coleslaw

Piparjuuri-coleslaw

Coleslaw on kaalisalaatti, joka kuuluu erityisesti amerikkalaiseen ruokakulttuuriin. Coleslaw sopii hyvin monen aterian lisukkeeksi ja maistuu erinomaisesti myös grilliruoan kanssa.

felix-perunajuuressalaatti

Peruna-juuressalaatti

Tämä salaatti on herkullinen syyssalaatti, mutta voit tuunata salaattia myös vuodenaikaan sopivaksi hyödyntäen eri kauden kasviksia. Salaatin voit tarjota lämpimänä tai kylmänä, ihan oman maun mukaan. Salaattiin lisämakua tuo Felixin Amerikkalaiset kurkkuviipaleet sekä maukas kastike. Kokeile ja maista! Reseptin Felixille kehitti Hellapoliisi.

felix-pastasalaatti_juureksia

Pastasalaatti ja juureksia

Pastasalaatti on oivallinen tarjottava niin arkeen kuin juhlaankin! Pastasalaatista saat ruokaisan lisäämällä joukkoon broilerin rintafileetä sekä erilaisia juureksia. Mausta kokonaisuus Felix Currykastikkeella ja ranskankermalla sekä ripauksella mausteita. Pastasalaatti säilyy kätevästi seuraavaan päivään jääkaapissa, joten voit nautiskella siitä vaikkapa lounaalla.

felix-parsakaalipekonisalaatti

Parsakaali-pekonisalaatti

Parsakaali-pekonisalaatti sopii uppomunan lisäksi erinomaisesti esimerkiksi grillikauden avajaisiin grillattujen kasvisten tai bataattipihvien kaveriksi. Jos sen sijaan grillaat lihaa, voit tehdä salaatista kevyemmän version jättämällä pekonin pois.

felix-linssi-juuressalaatti

Linssi-juuressalaatti

Lämpimät ja täyteläiset salaatit sopivat erityisesti viileisiin ja pimeisiin iltoihin, mutta miksipäs ei muutenkin nautittavaksi! Linssit tuovat tähän salaattiin ruokaisuutta ja paahdetut juurekset taas erinomaista makua – koko aterian kruunaa raikas Jogurtti-ruohosipuli salaatinkastike. Kokeile alta helppoa ja terveellistä reseptiä helpottamaan arki-iltojasi.

felix kreikkalainen pastasalaatti

Kreikkalainen pastasalaatti

Raikas tuulahdus Kreikkaa kotikeittiöön? Kyllä kiitos! Tämä maistuva pastasalaatti valmistuu kädenkäänteessä ja kreikkalaisia makuja annokseen tuo Felix Kreikkalainen salaatinkastike.

felix keväinen Kanasalaatti

Keväinen kanasalaatti

Tämä keväinen kanasalaatti sopii nimestään huolimatta erinomaisesti tarjottavaksi ja nautittavaksi myös muina vuodenaikoina. Raikas kanasalaatti sisältää runsaasti kasviksia sekä pirskahduksen sitruunaa. Tarjoa salaatti Felix salaatinkastikkeen kera.